Ugrás a fő tartalomra

A tábor 2024-ben július 20-tól augusztus 10-ig fog tartani.

Téli találkozó

Kedves gyerekek, s nem gyerekek!

Ezennel bejelentem: lesz egy est, melyre jegyet nem kell vennetek, de meg kell jelennetek. Ez est fergeteges lesz, nevethetsz, de nem kell feszengened.

Emberek Terecsenyben felvettek embereket, melyek nevetnek, esznek, merednek, hemperegnek, s legyeket kergetnek. Ezeket meglesheted, remek lesz.

Lesznek emellett egyebek, mert percek kellemesen kell teljenek.
Nem kereszt, de feleletet keres. Nyerned lehet, de ehhez kell helyes feleleted.

Emberek elmennek (ketten meg ketten), s bent emberek csevegnek, szenvednek, s jelelnek. Bemennek emberek (egyszerre egy), jelelnek, felelnek, s egyben nevetnek.

Kezdete nem negyed egy, kerek szerkezet kezeden, ezer helyett hetvennel kevesebb percet jelez; ez est befejezett egy, meg egy, meg egyketted (nem percben, de vetted?), s mehetsz. Ezen reggel-est Gergelynek nevezett embereknek szentelt (egy reggel-est telt el, mely nem ez, mert ez kettes).

Gyertek e helyre, melyet nem nevezhetek, de Szelence neve erre leledz (Pesten, Lehel terme nem messze, sejtem, megleled), rendszere egyszer-egy: csengetsz, brekegsz, beenged, s felmehetsz (emelet, emelet, emelet).

Gyermeket, mely ez egyszer nem lehetett felvett, de esetleg felvettekkel nevetne Terecsenyben, beengedheted ezen estre, ne legyen kellemetlen Neked.

Legyetek rendesek, s jelezzetek nekem menten: megfelel-e ez?

Engedelmetekkel: Kellemeset Nektek!
Bence, Szelence meg kedves emberek, melyek megnevezhetetlenek

Ps. E levelet nem veszed, nem kell feszengened, egy meg egy eset lehet:
Te jelzed, ezen e-levelet nem veszed, s Bence felel neked.
Vesztegelsz egy-egy hetet, s szert teszel next e-levelemre melyben ezen levelem felelevenedett (de nem Eszperente nyelven, stresszmentes lehetsz).

Megfejtés: a találkozó január 2-án, szombaton kerül megrendezésre, 15:30-kor kezdődik és 18:30-ig tart. Olyanokat is szívesen látunk, akik még csak fontolgatják, hogy jövőre velünk táborozzanak. A III. nyár során készített képek ezen a találkozón lesznek megtekinthetőek (egy válogatás valószínűleg nem sokkal a találkozó után fog fölkerülni a honlapra). A fényképnézegetés mellett egyéb remek programokra is lehet számítani. A részvételi szándékot jelezzétek a Titkárságon.